Hoe ziet bijles in Alphen aan den Rijn eruit?

Bij Doelpunt snappen we als geen ander dat je soms wel wat extra hulp kunt gebruiken bij bepaalde schoolvakken. Je kunt tenslotte niet overal goed in zijn en soms ligt de stof je gewoon wat minder. Of misschien loop je achter op de lesstof om wat voor reden dan ook. We helpen je graag weer op weg met bijles in Alphen aan den Rijn.

Hoe ziet de bijles in Alphen aan den Rijn eruit? 

Onze bijles krijg je één-op-één van een ervaren bijlesdocent die alles weet van het vak waar jij moeite mee hebt. Er is dus veel ruimte om vragen te stellen en er is genoeg hulp om jou te helpen met je schoolwerk. De bijlesdocent houdt bij welke vorderingen je maakt en bespreekt dat ook regelmatig met jou. Zo weet je precies wat de planning is en wat het effect van de bijles is.

Je kunt in elk vak bijles krijgen, tijdens deze bijles bespreken wij de stof op een manier die aansluit bij de leerling. Bijles in Alphen aan den Rijn is gericht op het verbeteren van jouw schoolresultaten.

Onze werkwijze bij Doelpunt Alphen 

We gaan samen met jou aan de slag om eventuele leerobstakels te tackelen. We bieden een brede, meer algemene leerbegeleiding waarbij we antwoord gaan vinden op vragen als: Hoe maak ik een goede planning? Op welke manier kan ik optimaal leren leren? Hoe zorg ik voor successen op school met behulp van het leren en maken van mijn huiswerk? Hoe organiseer ik mijn huiswerk? Samen met jou onderzoeken we deze vragen en maken we een ‘op maat’ leerplan.

De voordelen van bijles in Alphen aan den Rijn

Als je begint met bijles, zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Als de bijles even bezig is, zul je merken dat je meer overzicht krijgt, je het vak meer eigen maakt en dat leren weer leuk wordt. De andere voordelen zetten we ook nog even voor je op een rij:

  • je krijgt duidelijke uitleg, waardoor je de lesstof beter begrijpt
  • je krijgt een vaste, ervaren begeleider die de tijd neemt en aandacht heeft voor jou
  • samen werken we achterstanden weg, waardoor je weer helemaal bij bent met de rest van de klas
  • de bijles is in de buurt
  • geen stress, we werken op jouw tempo
  • je krijgt meer zelfvertrouwen
  • je haalt hogere cijfers voor het vak of de vakken waarvoor je bijles volgt

Wil je meer weten of je direct aanmelden? Dat kan via het onderstaande formulier.

Vrijblijvende kennismaking aanvragen

Bent u benieuwd wat Doelpunt voor uw kind kan betekenen op het gebied van studiecoaching, huiswerkbegeleiding of bijles? Vul dan hieronder uw gegevens in zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken!

Geplaatst op: 19 juni 2022

Hi! Heb je vragen??

Neem contact op met Peter!