Huiswerkbegeleiding en bijles voor de kinderen van uw medewerkers

Voor veel kinderen is huiswerk maken na een lange dag school niet direct één van de favoriete bezigheden. Eenmaal thuisgekomen zijn de verleidingen van mobiele telefoons en gamen enorm groot en is het maken van huiswerk niet altijd gemakkelijk. Veel werkende ouders doen hun best om een gezonde balans te vinden tussen hun werk en hun gezin. Toch lopen ze vaak aan tegen vaste werktijden, iets waar ze natuurlijk niet snel van af kunnen stappen. Dit betekent voor hun kinderen vaak dat ze na schooltijd (alleen) thuiskomen en zelfstandig hun huiswerkopdrachten moeten maken.

Doelpunt Alphen brengt daar verandering in en laat zien dat het écht anders kan. Bij Doelpunt zien we dat huiswerk maken leuk én leerzaam kan zijn. Met plezier leren in combinatie met beweging, spel en professionele huiswerkbegeleiding en bijles behalen kinderen structureel betere schoolresultaten.

Wat kunt u hier als werkgever in betekenen samen met Doelpunt Alphen?

Als werkgever kunt u een X aantal plekken ”inkopen” voor huiswerkbegeleiding en/of bijlessen bij Doelpunt Alphen. Deze kunnen vervolgens worden aangeboden bij uw personeelsleden die momenteel voltijd of deeltijd in dienst zijn. Op die manier kunnen werkgevers zichzelf net iets meer op een unieke manier positioneren in de arbeidsmarkt door dit soort randvoorwaarden aan te bieden. Dit zal als resultaat geven dat ouders met een gerust hart naar hun werk kunnen gaan, wetende dat hun kinderen aan het einde van een schooldag opgevangen zullen worden door Doelpunt. Zo krijgen de kinderen de begeleiding die zij nodig hebben om succesvol het schooljaar af te kunnen ronden.

Gratis huiswerkbegeleiding voor de kinderen van uw werknemers

Steeds meer werkgevers breiden hun secundaire of tertiaire arbeidsvoorwaarden uit door persoonlijke kwesties te integreren in het arbeidscontract. Dit wordt gedaan om zo bepaalde functies aantrekkelijker te maken tijdens een sollicitatieprocedure. Hierin wordt er veel meer gekeken naar de persoonlijke situatie van een sollicitant. Voor ouders met jonge kinderen is het vaak lastig om beiden voor een fulltimebaan te gaan. Doordat vaak de moeder of vader thuis probeert te zijn wanneer de kinderen uit school komen, zodat hij of zij de kinderen kan opvangen en begeleiden met het huiswerk van die dag.

Bent u een werkgever die een stapje extra zet door mee te denken met de persoonlijke situaties van uw personeel? Neem dan snel contact op met Peter van der Neut van Doelpunt Alphen en bespreek geheel vrijblijvend met hem de mogelijkheden voor u als werkgever.

Vraag als werkgever een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Bent u benieuwd wat Doelpunt Alphen voor uw personeel kan betekenen op het gebied van huiswerkbegeleiding en bijles? Vul dan hieronder uw gegevens in zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken!

Geplaatst op: 31 oktober 2022

Hi! Heb je vragen??

Neem contact op met Peter!