Bijles in Alphen aan den Rijn

Aanmeldformulier

Algmene voorwaarden(Vereist)

Uw kind gaat met tegenzin naar school, komt met tegenvallende cijfers thuis en lijkt overzicht te missen. Bij Doelpunt Alphen snappen we als geen ander dat uw kind soms wel wat extra hulp kan gebruiken bij bepaalde schoolvakken. Uw kind kan tenslotte niet overal goed in zijn en soms ligt de stof uw zoon of dochter gewoon wat minder. Of misschien loopt uw kind achter op de lesstof om wat voor reden dan ook. We helpen uw kind graag weer op weg met bijles bij u in Alphen aan den Rijn. 

Wij bieden bijles aan scholieren uit de eerste, tweede en derde klas van het voortgezet onderwijs in Alphen aan den Rijn. Je kunt in elk vak bijles krijgen, tijdens deze bijles bespreken wij de stof op een manier die aansluit bij de leerling. De bijles is gericht op het verbeteren van jouw schoolresultaten. 

Hoe ziet bijles bij Doelpunt Alphen eruit?

Bij onze bijles krijg je in een één-op-één context gerichte, vakinhoudelijke bijles van een ervaren bijlesdocent die alles weet van het vak waar jij moeite mee hebt. Er is dus heel veel ruimte om vragen te stellen en alle aandacht is voor jou. De bijlesdocent houdt bij welke vorderingen je maakt en bespreekt dat ook regelmatig met jou. Zo weet je precies wat het effect van de bijles is. 

Samen werken wij tijdens de bijles naar de eerstkomende toets toe. Het is namelijk belangrijk dat de cijfers omhoog gaan. Door regelmatig de stof van de vorige bijlessen te herhalen, begrijp je de stof beter en onthoud je de stof ook beter. Daarnaast geven wij nog tips en tricks die je kunt toepassen tijdens het maken van de toets. Dit geeft rust en vertrouwen en zal ervoor zorgen dat je betere cijfers haalt en beter in je vel gaat zitten. Goede cijfers leiden namelijk vaak tot meer zelfvertrouwen.  

Case study

Case Study Tijn

Tijn heeft huiswerkbegeleiding gevolgd bij Doelpunt Alphen. Toen hij bij Doelpunt kwam had hij uitdagingen met NASK & Wiskunde. Uiteindelijk heeft hij het 2e schooljaar afgerond! Bent u benieuwd hoe de samenwerking is verlopen? U kunt de case study via deze knop downloaden.

Over Peter

Doelpunt Alphen geeft huiswerkbegeleiding en bijles op een interactieve manier met sport- en spelactiviteiten. Dit doen wij met plezier voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Ongeacht het niveau, iedereen is welkom. Wij bieden huiswerkbegeleiding en bijles aan VMBO 1 t/m 3, HAVO 1 t/m 3 en VWO 1 t/m 3.

Peter woont in Alphen aan den Rijn en heeft twee dochters van 21 en 25 jaar oud. In zijn vrije tijd doet hij aan voetbal, fitness en hij loopt hard.

Zijn werk als docent combineert hij graag met sport. “Sporten houdt mij scherp, fris en zorgt ervoor dat ik mijn dagelijkse werkzaamheden goed aankan. Ik denk dat bewegen voor iedereen belangrijk is, maar zeker ook voor kinderen. Door na schooltijd even te sporten of op een andere manier actief bezig te zijn, krijg je energie en kun je daarna weer helemaal met je hoofd bij het huiswerk zijn. Ik geloof dat bewegen het lerend vermogen versterkt en zorgt voor een gezonde balans.”

De missie van Peter is om kinderen met aandacht en plezier te begeleiden in een fijne en veilige omgeving na schooltijd. “Leerlingen zien groeien in hun ontwikkeling, vind ik elke keer weer mooi om te zien. Ik hoop ze vertrouwen in zichzelf mee te kunnen geven.”

Hi! Heb je vragen??

Neem contact op met Peter!