Bijles in Gnephoek

Uw kind gaat met tegenzin naar school, komt met tegenvallende cijfers thuis en lijkt overzicht te missen. Bij Doelpunt Alphen snappen we als geen ander dat uw kind soms wel wat extra hulp kan gebruiken bij bepaalde schoolvakken. Uw kind kan tenslotte niet overal goed in zijn en soms ligt de stof uw zoon of dochter gewoon wat minder. Of misschien loopt uw kind achter op de lesstof om wat voor reden dan ook. We helpen uw kind graag weer op weg met bijles bij u in Gnephoek. 

Wij bieden bijles aan scholieren uit de eerste, tweede en derde klas van het voortgezet onderwijs in Gnephoek.

Wij geven bijles in elk vak en in elk niveau, iedereen is welkom. Ieder kind kan zo ervaren dat bezig zijn met leerwerk ook op een plezierige manier kan. Waarbij er wel naar een bepaald doel – vandaar ook de naam van dit bureau – wordt toegewerkt. Idealiter een kind dat beter in zijn vel zit, en dat werkt vaak door in de schoolresultaten. 

Waarom bijles in Gnephoek? 

Het doel van onze bijles is leerlingen te helpen om inzicht te krijgen in hun leerstijl, hun valkuilen en kwaliteiten, zodat zij uiteindelijk het leren en de planning daarvan zelfstandig kunnen uitvoeren. De leerling krijgt tijdens de bijles bij Doelpunt Alphen extra uitleg over de lesstof. Tijdens de bijles in Gnephoek kan de leerling alle vragen die hij of zij heeft aan Peter vragen en ondersteunt Peter de leerling waar nodig. Samen met de leerling wordt er gekeken wanneer de aankomende toets is en welke stof er voor de toets geleerd moet worden. Op basis daarvan stellen Peter en de leerling samen een planning op, zodat het duidelijk is wat er op welk tijdstip gedaan moet worden. Dit zorgt voor overzicht en rust bij de leerling. 

Bij Doelpunt Alphen is er veel ruimte voor individuele hulp waardoor de bijles kan worden afgestemd op de leerling. Zo kan Peter de leermethode hanteren die de leerling fijn vindt en die resultaat oplevert voor de leerling.   

Samen met de bijlesdocent van Doelpunt ontwikkelt de leerling op deze manier inhoudelijke competenties, kennis en vooral enthousiasme voor een succesvolle schoolcarrière. Tijdens de bijles in Gnephoek wordt er gericht op wat de leerling nodig heeft en hoe hij of zij ondersteunt moet worden om goede resultaten te behalen en plezier te krijgen in het maken van schoolwerk.

Hoe ziet bijles in Gnephoek eruit?

Bij onze bijles in Gnephoek krijg je in een één-op-één context gerichte, vakinhoudelijke bijles van een ervaren bijlesdocent die alles weet van het vak waar jij moeite mee hebt. Er is dus heel veel ruimte om vragen te stellen en alle aandacht is voor jou. De bijlesdocent houdt bij welke vorderingen je maakt en bespreekt dat ook regelmatig met jou. Zo weet je precies wat het effect van de bijles is. 

Je kunt in elk vak bijles krijgen, tijdens deze bijles bespreken wij de stof op een manier die aansluit bij de leerling. Bijles in Gnephoek is gericht op het verbeteren van jouw schoolresultaten. 

Samen werken wij tijdens de bijles naar de eerstkomende toets toe. Het is namelijk belangrijk dat de cijfers omhoog gaan. Door regelmatig de stof van de vorige bijlessen te herhalen, begrijp je de stof beter en onthoud je de stof ook beter. Daarnaast geven wij nog tips en tricks die je kunt toepassen tijdens het maken van de toets. Dit geeft rust en vertrouwen en zal ervoor zorgen dat je betere cijfers haalt en beter in je vel gaat zitten. Goede cijfers leiden namelijk vaak tot meer zelfvertrouwen.  

Meer weten over bijles in Gnephoek?

De bijles van Doelpunt zorgt voor minder stress en meer balans als ouders kunnen vertrouwen dat hun kind op een veilige plek mét professionele begeleiding zijn of haar schoolwerk kan maken. Bent u benieuwd hoe Doelpunt leerlingen in Gnephoek begeleidt bij hun schoolwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Vrijblijvende kennismaking aanvragen

Bent u benieuwd wat Doelpunt voor uw kind kan betekenen op het gebied van studiecoaching, huiswerkbegeleiding of bijles? Vul dan hieronder uw gegevens in zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken!

Hi! Heb je vragen??

Neem contact op met Peter!