Huiswerkbegeleiding in Kerk en Zanen

Huiswerk maken is voor de meeste kinderen iets waar ze zich toe moeten zetten. Het is niet voor iedereen even vanzelfsprekend of gemakkelijk om dat elke dag voor elkaar te krijgen. Na een dag school is de motivatie en de discipline vaak niet meer aanwezig om nog aan het huiswerk te beginnen. Thuisgekomen zijn de verleidingen van mobiele telefoons en gamen enorm groot en is het maken van huiswerk niet gemakkelijk. Doelpunt zorgt voor verandering in Kerk en Zanen en laat zien dat het echt anders kan. Bij Doelpunt zien we dat huiswerk maken leuk én leerzaam kan zijn. Met plezier leren in combinatie met beweging, spel en professionele huiswerkbegeleiding.

Wij bieden huiswerkbegeleiding aan scholieren uit de eerste, tweede en derde klas van het voortgezet onderwijs in Kerk en Zanen. Ongeacht het niveau, iedereen is welkom. Ieder kind kan zo ervaren dat bezig zijn met huiswerk ook op een plezierige manier kan. Waarbij er wel naar een bepaald doel – vandaar ook de naam van dit bureau – wordt toegewerkt. Idealiter een kind dat beter in zijn vel zit, en dat werkt vaak door in de schoolresultaten.

Waarom huiswerkbegeleiding in Kerk en Zanen? 

Bij Doelpunt krijgen uw kinderen na schooltijd professionele huiswerkbegeleiding bij het plannen en maken van hun huiswerk. We gaan samen met jullie kind aan de slag om eventuele leerobstakels te tackelen. Wij hebben al meerdere leerlingen geholpen in de regio Kerk en Zanen. We bieden een brede, meer algemene leerbegeleiding waarbij we antwoord gaan vinden op vragen als: Hoe organiseer ik mijn huiswerk? Hoe maak ik een goede planning? Hoe zorg ik voor successen op school met behulp van het leren en maken van mijn huiswerk? Op welke manier kan ik optimaal leren leren? Samen met jullie kind onderzoeken we deze vragen en maken een ‘op maat’ leerplan. Het is door de opzet ook mogelijk dat scholieren leerervaringen met elkaar uitwisselen. Uiteraard houden we contact met ouders over de voortgang.

Meer weten over de huiswerkbegeleiding in Kerk en Zanen? 

De huiswerkbegeleiding van Doelpunt zorgt voor minder stress en meer balans als ouders kunnen vertrouwen dat hun kind op een veilige plek mét professionele huiswerkbegeleiding zijn of haar huiswerk kan maken. Bent u benieuwd hoe Doelpunt leerlingen in Kerk en Zanen begeleidt bij hun schoolwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij bieden huiswerkbegeleiding aan scholieren uit de eerste, tweede en derde klas van het voortgezet onderwijs. Ongeacht het niveau, iedereen is welkom. Ieder kind kan zo ervaren dat bezig zijn met huiswerk ook op een plezierige manier kan. Waarbij er wel naar een bepaald doel – vandaar ook de naam van dit bureau – wordt toegewerkt. Idealiter een kind dat beter in zijn vel zit, en dat werkt vaak door in de schoolresultaten.

Vrijblijvende kennismaking aanvragen

Bent u benieuwd wat Doelpunt voor uw kind kan betekenen op het gebied van studiecoaching, huiswerkbegeleiding of bijles? Vul dan hieronder uw gegevens in zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken!

Hi! Heb je vragen??

Neem contact op met Peter!