"Het verschil met mijn vorige huiswerkbegeleiding is dat ik bij doelpunt altijd goed begeleid word."

Colin

Ik zit op de Topmavo en doe dus Vmbo TL. Voordat ik naar doelpunt ging had ik 5 tekorten. Mijn moeder heeft toen samen met mij een afspraak met Peter van doelpunt gemaakt en zo ben ik hier terecht gekomen.

Ik had moeite om mijn huiswerk thuis te maken en op school ben ik best snel afgeleid. Bij doelpunt ben ik nu sinds drie maanden begonnen. Ik vind het leuk om daar te zijn. Ik neem eerst even wat te drinken en iets lekkers, dan vraagt Peter of ik eerst aan het werk wil of juist eerst even bewegen. Dat kan voetballen, frisbee, tennis, boksen en bij slecht weer darten zijn. We maken daarna een schema voor de middag en gaan aan het werk. We wisselen het huiswerk af met even chillen, bewegen of gewoon een gezellig praatje. Als ik naar huis ga is mijn huiswerk af en heb ik de hele avond geen huiswerk en dat is fijn.

Het verschil met mijn vorige huiswerkbegeleiding is dat ik bij doelpunt altijd goed begeleid word. Ik ga aan het werk samen met Peter en hoef mijn vragen niet zelf te bedenken. Dat vind ik een fijne manier die beter bij mij past.

Inmiddels sta ik op overgaan naar het examenjaar en heb ik mijn tekorten bijna allemaal weggewerkt.


Hi! Heb je vragen??

Neem contact op met Peter!