Studiecoaching bij Doelpunt Alphen

Door studiecoaching kun je jezelf als persoon en de voortgang op school positief beïnvloeden. Bij Doelpunt krijg je handvaten toegereikt waarbij wij de tijd nemen om een leermethode toe te passen die bij de leerling past en die de stof op een manier uitlegt waardoor de leerling de stof begrijpt.  

Wij bieden studiecoaching aan scholieren uit de eerste, tweede en derde klas van het voortgezet onderwijs. Ieder kind kan zo ervaren dat bezig zijn met school ook op een plezierige manier kan. Waarbij er wel naar een bepaald doel wordt toegewerkt. 

Samen werken wij tijdens het coaching-traject, ongeacht welk niveau, naar de eerstkomende toets toe. Het is namelijk belangrijk dat de cijfers omhooggaan. De leerling zal in dit traject regelmatig bepaalde materie herhalen, zodat deze de stof beter onthoudt. Dit zal meer rust en vertrouwen geven en zal het ervoor zorgen dat uw kind betere cijfers haalt, maar wat nog belangrijker is, is dat hij of zij beter in haar vel gaat zitten. Want goede cijfers leiden namelijk vaak tot meer zelfvertrouwen. 

Werkwijze Doelpunt Alphen

Bij het studiecoaching traject is er veel aandacht voor de individuele behoefte van het kind. Een-op-een coaching neemt hierbij een zeer belangrijke plaats in.  Vanuit onze expertise kijken we waar hij of zij tegenaan loopt en welke leermethoden ondersteuning kunnen bieden. Per kind kan dit uiteraard iets verschillen.  

Tijdens de studiecoaching begeleiding zullen wij de lesstof afwisselen met sport- en spelactiviteiten. Niemand kan zich namelijk lang achter elkaar concentreren.  Sport- en spelactiviteiten zorgen ervoor dat de concentratie tijdens de lessen hoog blijft en dat de studie-coaching leuk blijft. 

Kenmerken van onze studiecoaching begeleiding

We maken er een productieve middag van. De kinderen worden begeleid en geholpen met de aspecten waar zij tegen aanlopen. Hierin zorgen wij voor voldoende afwisseling, wordt er aan het einde van de dag geëvalueerd en gaan de kinderen zonder stress van school naar huis. Op deze manier heeft uw kind een leuke en leerzame middag gehad en heeft u geen zorgen dat uw kind zich niet bezighoudt met zijn of haar school. 

Vrijblijvende kennismaking aanvragen

Bent u benieuwd wat Doelpunt voor uw kind kan betekenen op het gebied van studiecoaching, huiswerkbegeleiding of bijles? Vul dan hieronder uw gegevens in zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken!

Hi! Heb je vragen??

Neem contact op met Peter!